Plastfolie af højeste kvalitet

Når I køber plastfolie hos A6 PLAST A/S, kan I forvente et elastisk, modstandsdygtigt samt vandtæt produkt, der holder. Vores rørfolie og planfolie er af højeste kvalitet, men det går ikke ud over prisen. Hos os får I skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Fortæl os hvilken størrelse og længde, der passer til de produkter, I skal have indpakket eller afdækket. Vi har tilmed hurtig levering, så afgiv jeres ordre, og vi skal tage os af resten. Jeres opgave er i gode og kompetente hænder hos A6 PLAST!

Skal I vælge rørfolie eller planfolie?

Planfolie bruges til at afdække varer eller som emballage til forsendelser m.m. Det er et meget fleksibelt indpakningsvalg og fungerer godt til at holde tingene på plads, samtidig med at det beskytter paller, emner eller andet mod vand, skidt og snavs.

Rørfolie kan man beskrive som et langt plastikrør uden ende, der kan anvendes til en bred vifte indpakninger. Typisk vil rørfolie blive anvendt til emballering af produkter såsom gulvtæpper, dyner, rør, møtrikker osv., men også som emballage til fødevarer (f.eks. nødder, vingummi m.m.). Enderne kan forsegles vha. posesvejsning eller f.eks. lukkes til med tape. Det kommer helt an på hvilket produkt, man ønsker at emballere – og valget er dit!

Både rørfolie og planfolie kan også mikroperforeres og indfarves i flere farver.

Hvad koster plastfolie til virksomheder?

Vores folie har ikke nogen fast pris, da virksomheder som regel har forskellige ønsker og krav til den rørfolie eller planfolie, de anvender. I stedet fokuserer vi på virksomhedens behov, og laver skræddersyede løsninger til alle vores kunder.

Kontakt os på 47 33 44 56 og få et uforpligtende tilbud i dag!

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov

KONTAKT INFORMATIONER

A6 PLAST A/S hjælper dig hurtigt og nemt med dine plastemballage problemer.

Kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tlf. +45 4733 4456
Fax. +45 4733 4601
Email: a6plast@a6plast.dk
CVR: 27969577
Dildalvej 9
3650 Ølstykke

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.